Fri fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.

More cocoa, less sugar.

Chokoladeæsker og gaver til enhver anledning

Skal I bruge en firmagave til jeres kolleger eller kunder? Har I brug for chokolade til møderne eller firmadagen og -festen? Er I på udkig efter en sjov og lærerig aktivitet til jeres teamdag? Så kan vi hjælpe jer. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige chokoladegaveæsker, drikkevarer, specialiteter og spændende events på vores chokoladeskole. Vi har mulighed for at tilpasse vores tilbud til jeres ønsker og behov. I kan kontakte os her.

Med en gaveæske fra Hotel Chocolat kan I glæde jeres kolleger eller kunder med noget af det mest uimodståelige chokolade, der er elegant præsenteret i vores smukke emballage. I har også mulighed for at få jeres eget logo på den chokolade, I ønsker på bordet til jeres møder eller firmafester. Skal jeres afdeling have en sjov og spændende teamdag sammen, eller ønsker I at give jeres kunder en unik oplevelse, kan vi sammensætte et arrangement, hvor I bliver introduceret til vore chokoladeverden og kan lave jeres egen chokoladebar.

  

Firmagaver

Vi har et stort udvalg af chokoladeæsker og gavekurve med chokolade og alkohol, som vil være perfekte som firmgaver til jeres kolleger eller til kunder og samarbejdspartnere, når der skal siges 'God jul' eller 'Tak for i år' eller til en helt anden anledning.   

 

En speciel anledning

Er der en kollega, som har fødselsdag, jubilæum eller skal have en stor tak, så har vi et udvalg af forskellige chokoladeæsker, som vil passe helt perfekt til anledningen. Vi kan tilbyde jer chokoladeæsker med et printet 'Happy Birthday', 'Simply Thanks', 'Congratulations' og endnu flere muligheder på fronten. Der er også chokoladeplader i både mælkechokolade og mørk chokolade med indgraveret 'Happy Birthday' eller 'Simply Thanks'.

 

chokoladeæsker

Chokoladeæsker

Har I brug for en æske chokolade? Så har vi et bredt sortiment, I kan vælge mellem. 

Chokoladeæsker / H-boxes

Nogle af vores mest lækre chokolader findes i vores ikoniske H-bokse.
I alt har vi 7 forskellige H-bokse som fast sortiment. De fås også i sæsonprægede udgaver.

 

Chokoladeæsker / Sleeksters

Større chokoladeæsker fås som sleeksters.

 

Café og Møder

Mangler I noget lækkert og uimodståeligt, når I skal holde møder? Vi kan tilbyde jer et spændende udvalg af kvalitets chokolader, luksus nødder og frugt omgivet af dejlig chokolade og kaffe og the med kakao.

Mini-baren

Skal jeres gæster bydes velkommen med noget lækkert, når de ankommer på jeres lokation. så kan vi tilbyde jer et eller flere af vores Hotel Chocolat produkter. Vi har et stort sortiment af kvalitets chokoladeplader eller massive stykker chokolade, poser med nødder indkapslet i et lækkert chokoladeovertræk og frugt overtrukket med chokolade, I kan vælge mellem. En dejlig gave for gæsten at modtage.   

Specialiteter

I vores sortiment kan vi også tilbyde en række specialiteter, som kakaopasta, krydret kakaoketchup, saltet karamel og pekannøddesmørepålæg, creol chutney og meget mere med vores uimodståelige kakao.

Skønhed og velvære

Inspireret af skønheden fra vores Saint Lucia kakaoplantage og regnskoven har vi udviklet en række lækre skønhedsprodukter, som er uden parabener. 

Sæson

Året rundt har vi kollektioner af chokolade, der passer lige til sæsonen eller til en bestemet mærkedag. Unset om I har brug for chokoladen til påske, jul eller en anden mærkedag, så har vi lige det, der passer til.

Firmafester

Skal I holde sommerfesten, julfrokost eller fejre en anden glædelig begivenhed? Så har vi både chokoladen, drikkevarerne og et stort sortiment af forskellige nødder og snacks, der vil være ideele at servere til jeres begivenhed.

Firmaevents

På vores chokoladeskole har I mulighed for at planlægge et arrangment for jeres virksomhed. Det kan være, I skal have en team building-dag eller vil invitere kunder på en spændende oplevelse sammen med jer.

Vi har to chokoladeskoler: en i det centrale København og en i hjertet af Aarhus, som vil skabe de bedste rammer for jeres arrangement. Kontakt os og fortæl, hvad I ønsker, der skal foregå på dagen, og vi kan skræddersy programmet til jer. I har også mulighed for at tilføje pakker med drikkevarer og goodibags til eventet.