Gratis DK levering ved afhentning i pakkeboks.

Chokoladeudviklerne

Vores Cambridgeshire chokoladeværksted er der, hvor magien sker. Det er her, vores chocolatiers er kreative, eksperimenterer med dristige nye chokoladeopskrifter og kompromisløse ingredienser. Hver opskrift er nøje testet på vores ugentlige smagsmøder for at sikre, at kun de bedste opskrifter får lov at komme i vores Tasting Clubs udvalg. Når de er blevet bedømt af vores Tasting Club medlemmer, kommer de bedste chokolader derefter ud på vores hylder. Mød folkene bag chokoladen…
 

Adam Geileskey – Head of Chocolate Innovation

Adam arbejdede med fødevarevidenskab, før han specialiserede sig i chokolade. Hans favorit chokolade er den legendariske Pistachio Praliné, og single-egns baren fremstillet af kakao fra Honduras.

’I made the most friends after I started working in chocolate!’.

Som Head of Cocoa Innovation, leder Adam vores team af chokoladekreatører, som udvikler en uendelig strøm af innovative nye opskrifter til vores butikker, caféer og Tasting Club. Adam leder også vores bæredygtige sourcing team i Ghana og rundt om i verdenen.

Kiri Kalenko – 'Cocktail Queen' Chocolate Development Manager

Kiri studerede økonomi på universitet, før hun tiltrådte Hotel Chocolat som graduate i 2008.

’I never get tired of going into work and eating chocolate every day! My favourite has to be the Battle of the Brownies Grand Slab. I love the richness of roasted pecan with creamy caramel and high-cocoa milk chocolate’.

Kiri er ansvarlig for at skabe nye opskrifter til Hotel Chocolat og vores Tasting Club og specialiserer sig – som du nok måske har gættet - i cocktail-inspirerede chokolader som Lady Marmalade, præsenteret i vores dokumentarfilm, Chocolate Dreams – Inside Hotel Chocolat.

Rhona MacFadyen – 'Chocolate Sculptress' Senior Chocolatier

Rhona tog en Master’s Degree i kunst, før hun så en jobannonce for en stilling som chocolatier i Skotland tilbage i 2005.

'I had always liked food and the creative element really appealed to me. I came to Hotel Chocolat in 2007 and the rest as they say is history!'.

Rhona er ansvarlig for nye områder for innovation, inklusiv kreationen af vores omtalte chokoladeforme, som hun udvikler ved at modellere og skulpturere i chokolade. Hun har lavet ”Iggy the Chocolate lguana” som nu er udstillet på vores Borough Market restaurant, Rabot 1745.

Emma Cope – 'Chocolate Wizard' Couverturier

Når nye kakaobønner ankommer til vores chokoladeværksted, er det Emma, der sætter gang i arbejdet med bl.a. ristning for at finde den bedst mulige smagsprofil.

'My favourite? Our Colombia 53% Caramelised Milk. With more cocoa and milk than sugar, the caramel flavour reminds me of Bonfire night!'.

David Demaison – 'Guru' Executive Development Chef

Davids baggrund er baseret på det franske køkken, lige fra hans families bageri til hans uddanelse som konditor og arbejdet rundt om i verden på Michelin-restauranter. David er ansvarlig for udviklingen af vores kakaomenu på vores prisvindende resort på Saint Lucia, og for at udvikle vores caféers sortiment og Hotel Chocolat produkter som Velvetiseren og vores Chocolat Cream Likør.

Panayiotis Panagiotou – 'King of Roast and Conch' Operational Couverturier

Panayiotis eller Yoddy forkortet – fungerede som Senior Sales Adviser i vores Cambridge butik, inden han tog chocolatiens paletkniv i hånden. Herefter flyttede han til vores Bean-to-Bar fabrik i Cambridgeshire for at stå for produktionen og kvaliteten.

'It’s hard to pick just one regional cocoa as your favourite, but if I had to, I’d say Ecuadorian'.

Tarow Loke – 'Patisserie Princess' Chocolatier

Tarow begyndte med at arbejde for Hotel Chocolat som Sales Assistant i vores Cambridge butik, før hun gik i træning som chocolatier.

'I have to say, I love our salted caramel. Salted Caramel Cheesecake, Salted Caramel Hot Chocolate, salted caramel anything!”'.

Tarow er berømt for sine ikoniske budding-inspireret chokolader, der inkluderer Carrot Cake og Treacle Tart.