Gratis DK levering ved afhentning i pakkeboks.

100% etisk kakao – fra rødderne til omslaget. At gøre det rigtige, og ikke bare sige det.

Vi hos Hotel Chocolat vil have, at kakaodyrkerne føler sig mere knyttet til chokoladeelskerne. Vi tror på, at dyrke kakao til chokolade fortjener ligeså meget respekt, som det at dyrke vindruer til vin gør. Det er derfor, vi sørger for, at vores kakao fra Ghana, Saint Lucia og rundt om i verden er etiske korrekte.

Hvad betyder det? For det første giver vi en rimeligere andel af de økonomiske gevinster tilbage til kakaodyrkerne, som dyrker kakaoen, herunder garanterer vi at købe deres høst. Men vi sender ikke bare en check til dem. Vi har valgt at blive og sætter støvlerne på jorden, altså gøre praktiske ting for at hjælpe kakaodyrkerne til et bedre liv. Vi kalder det ’Engaged Ethics’, et program vi har vækstet siden 2002.

Vi hævder ikke at have alle svarene, men vi er lyttende over for kakaoadyrkerne og finder veje, hvor det er muligt at gøre en forskel. Her er, hvad vi gør:

Saint Lucia – Island Growers

  • Siden 2006 har vi garanteret at købe kakaodyrkernes kakaohøst til en højere sats end markedets, og vi tager imod alle det kakao, de kan levere.
  • Vi har stabiliseret og præmieret markedet, gjort kakaodyrkning til en levedygtig og respektabel måde at tjene til livet på øen.
  • Det har inspireret landmænd fra Saint Lucia til at vende tilbage til kakaodyrkning. Vi har nu over 220 kakaodyrkere i vores ’Island Growers programme’.

Nkawkaw Cocoa District, Ghana

  • Engageret i ’Boots on the ground’ siden 2002.
  • Vores mål: At give kakaodyrkerne mulighed for at arbejde sig ud af fattigdom.
  • Kakaodyrkerne vil have det, vi alle vil have: en fair betaling for fair arbejde, mad, tøj og uddannelse til deres familie.
  • Langsigtede partnerskaber giver kakaodyrkerne: bedre priser og en stabil handel.
  • Forbedret produktivitet – at hjælpe kakaodyrkerne med at dyrke mere, mere effektivitet.
  • Fælleskabsprojekter der fokuserer på sundhed, uddannelse, kvinders frihed og modstand mod børnearbejde.

Saint Lucia – Rabot Estate

  • Vores egen økologisk certificerede kakaoplantage på Saint Lucia.
  • Vi har været engagere i ’Boots on the ground’ siden 2006, bevist at vi har kunne placere Saint Lucias kakao på verdens fine kakaomarked.
  • Vi har genskabt den sjældne Trinitario kakao og har vores eget team til at vise over for lokale landmænd, hvad der er muligt.
  • Gennem vores besøgscenter har vi forbundet chokoladeelskere med kakaodyrkere, skabt forbindelser, forbedret forståelse og deling af værdi.

Resten af verden

  • Vi er involveret i flere andre lande rundt om i verden, herunder Colombia, Den Dominikanske Republik, Ecuador, Honduras og Nicaragua.
  • En blanding af direkte indkøbt, certificeret og handlet kakao og at arbejde med mennesker, der deler vores værdier.