Gratis DK levering ved afhentning i pakkeboks.

Andet end blot chokolade

Der er et spørgsmål, vi har fået stillet rigtig mange gange, og svaret er ja, Hotel Chocolat har et hotel. På det smukke Boucan på vores Rabot Estate i Caribien, har vi skabt en unik Anglo-Saint Lucia middagsoplevelse med et tvist af kakao. Vi har bragt denne oplevelse med hjem til Storbritannien, hvor vi åbnede Rabot 1745 restaurant i London i 2013.

Vores caféer er endnu en tilføjelse: ved sammenlægning af kakaodyrkning, chokolade fremstilling, drikkevarer og mad, har vi genoplivet ritualet med at drikke chokolade sammen med en omhyggelig sammensat menu af te, kaffe og snacks, og herunder vores vanedannende Brownies.

Vi har også vores chokoladeskole. Her tager vi opskriften på chokolade til et nyt niveau med vores Tasting Adventures og lærer dig at lave din egen chokolade med vores Bean-to-Bar oplevelser.

Du kan sige, at vi har haft travlt, og det har vi stadig, men lige meget hvad vi laver, ved vi, at det kun er muligt på grund af jer - vores kunder. Vi elsker at bringe jer nye måder at opleve kakao på, ligesom da vi begyndte for over 20 år siden.