Gratis DK levering ved afhentning i pakkeboks.

En lille bid historie om Hotel Chocolat

1993
Vi begyndte at sælge chokolade online og blev en af Storbritanniens tidligste webshops. Vi var før Amazon og eBay.

1998
Vores Tasting Club blev skabt – et stort fællesskab af chokoladeelskere, der modtager unikke udvalgte chokolader hver måned.

2004
Den allerførste Hotel Chocolat butik åbnede!

2006
For at opfylde drømmen om at blive kakaodyrkere købte Angus og Peter en smuk 250 år gammel kakaoplantage i Saint Lucia – Rabot Estate.

2010
Hotel Chocolats første cafe åbnede i London’s Borough Market, hvor der serveres et udvalg af nyskabende mad og drikkevarer med kakao som hovedingrediensen. Det blev rigtig hurtigt populært.

Vi lancerede verdens første 'Chocolate Bond' for at finansiere vores udvikling. Vi indsamlede £4,2 millioner fra entusiastiske støttere.

2011
Boucan, vores luksuriøse hotel restaurant og spa åbner på vores kakaoplantage i Saint Lucia og får stor anerkendelse. Folk begynder at flyve ind fra New York for madens skyld.

2012
Hotel Chocolat blev nomineret til Storbritanniens ’mest omtalte’ britiske brand. - Vi elsker også jer!

2013
London blev valgt som hjem for vores nye restaurant, Rabot 1745, som bragte kakaoplantagens oplevelser til briterne.

2014
Chokoladeskolen ved Cocoa Vaults åbnede i Covent Garden og tilbyder en verden af chokolade adventures og oplevelser.

I København lanceringes to helt nye butikker, der er støttet af en ny 'Chocolate Bond' lancering og jer, vores loyale kunder!

2015
Vores kogebog ’A New Way of Cooking with Chocolate’ blev publiceret, og den giver unik indsigt i vores prisvindende retter fra vores restauranter og giver jer mulighed for at lave dem hjemme.

Chokoladeskolen åbnede sine døre i vores butik i København og tilbyder nye chokolade adventures og oplevelser i Danmark.

Vores først West End butik åbnede på Regent Street.

Vores første ’tankstation’ café åbnede i Cambridge. Det satte gang i en tenden, som vi senere ruller ud på alle vores caféer: En chokoladeflødebar, tankstation med brownies og snacks, Selector Library og vores matchende udvalg af varme drikke.

2016
Vi blev børsnoteret på London Stock Exchange og fik tilført flere ressourcer, så vi kan vokse endnu mere og samtidig udvikle nye tiltag.

2017
Ni hao (hej) Hong Kong: Hotel Chocolat lanceres i Sogo department store – lokale smage retter sig mod vores nye mantra ’More cocoa, less sugar’.

Vores første mælkechokolade, der ikke har tilføjet sukker, skabes: Supermilk Pure. Simpel 80% kakao og økologisk mælk. Ingen ting at skjule: ingen kunstige sødemidler.

2018
Whoosh! Gavebestilling via sms-besked lanceres på tværs af Storbritannien. Gæster kan bestille gaver ved at bruge et telefonnummer, ingen adresse er nødvendig. Levering af ordrerne er gratis og bringes på et tidspunkt og et sted, der passer kunden.

Hej Tokyo! Første butik åbnede i Japan, i landets største øko-venlige indkøbscenter, Aeon Lake Town. Produkterne blev varmt modtaget: varm kakao, batons og Selectors er meget eftertragtede.

New York, New York… Vi ankom til NYC på Lexington Avenue, Manhattan. Vores nye butik åbnede her kun få uger efter vores åbning i Japan. Varm kakao og batons er også her konstant udsolgt.

2019
Chocolate Dreams – Inside Hotel Chocolat. En todelt dokumentar produceret af BBC Studios vises på Channel 5. Den går bag kulisserne på vores chokoladeværksted, Saint Lucia – Rabot Estate og det daglige liv i vores butikker.

Historierne fortsætter…