Gratis DK levering ved afhentning i pakkeboks.

Det vi tror på

Originalitet
Vi stræber konstant efter at være friske, kreative og innovative og altid et skridt foran.

Læs Mere

Autenticitet
Chokoladen starter ved roden af kakaotræet.
Og det holder vi fast ved.

Læs Mere

Etik
I arbejder for hårdt for dårlig chokolade.
De arbejder for hårdt for billig kakao.
Vi har sat barren højt for kakaodyrkning siden 2002.

Læs Mere
 

Hvordan gør det vores chokolade anderledes

Originalitet
Lige fra begyndelsen har vi aldrig fulgt de gængse regler for, hvad en chokoladevirksomhed skulle være.

Da vi først begyndte at lave vores påskeæg for mere end et årti siden, blev vi af eksperter rådet til at lave dem så tynde som overhovedet muligt. Vi gjorde det modsatte. Vi gjorde dem så absurd tykke i skallen, som det var muligt, men stadig så de var en nydelse at spise.

Alle sagde, at en chokoladeplade skulle være inddelt i mundrette bidder – men firkanter er kedelige, så vi brød med normen og lavede vores nu ikoniske Giant Slabs (chokoladeplader), som er inspireret af formen, der dannes af smeltet chokolade, når chocolatieren hælder den ud på sit kolde marmorbord. For nyligt har vi genopfundet vores tyndere Slabs til vores Rare & Vintage sortiment, som er inspireret af de skape linjer fra plisseret stof til at skabe en unik æstetik, der både er funktionel og smuk.

Alt dette er kun en lille del af os. Vi har også skabt verdens første single-egns chokolade og udviklet vores egen chokolade genre: Supermilk. Den er udviklet i vores kakaokøkken, hvor vi også har udviklet alt fra krydret kakao nibs ketchup til hvid chokolade med peberrod, kakao gin og mange andre opfindelser. Vi omfavner konstant nye teknologier og ideer.

Autenticitet
Vi er en af verdens få chokoladeproducenter, som selv dyrker kakao på vores smukke Rabot Estate plantage i Saint Lucia. At forbinde kakaodyrkning med luksuriøs chokolade, fremstilling og salg, gør os unikke i Storbritannien. Det har også givet os en dybdegående forståelse af de faktorer, der har indflydelse på den endelige smag i chokoladen, når den kommer direkte fra kakaotræet.

For årtusinder siden dyrkede mayaerne kakaobønnen som en gave fra guderne, men et sted undervejs er dens styrke gået tabt. Da priserne på sukker dalede, blev britisk chokolade fokuseret på at blive mere søde. I dag er sukker 20 gange billigere end kakao, og en typisk bar af mælkechokolade indeholder mere end dobbelt så meget sukker som kakao.

At fremstille vores chokolade har altid været med vores mantra ’More cocoa, Less sugar’. Kakao vil altid være vores første ingrediens, selv i mælkechokolade og hvid chokolade. Det meste af verdens chokolade er fyldt med sukker. Vend den næste chokoladebar, du ser, om og check ingredienslisten.

Vores mælkechokolader indeholder forskellige mængder af kakao: 40% og 50% kakao og selv vores hvide chokolade har et kakaoindhold på 36% som er godt over gennemsnittet. Balancen mellem kakao og sukker er afgørende: højt indhold af sukker dæmper smagen af selve kakaoen. Det forhindrer dig i at smage alle de nuancerede noter som citrus, røde og gule frugter, kaffe og brownie og samtidig maskeres kakaoens kvalitet, så billigere typer kan bruges. Vi forpligter os til kun at bruge naturlige ingredienser - aldrig nogensinde kunstige tilsætninger. Naturlige ingredienser er alt, hvad vi har brug for.

Det er ikke kun med vores ingredienser og dyrkningen af vores kakao, vi er autentiske – vi ved også, hvor vores ideer kommer fra. Hver måned arbejder vores chocolatiers hårdt på helt nye opskrifter i vores Cambridgeshire chokoladeværksted for vores Tasting Club medlemmer.

Etik
Vi har en dyb følelse af retfærdighed, der strækker sig til vores kakaodyrkere, vores kunder og de fremtidige generationer. Vi mener, at kakaodyrkere fortjener respekt og en fair handel. Vores Engaged Ethics Programme har allerede forbedret livet for mange kakaodyrkere i Ghana og på Saint Lucia – og vi er kun lige startet.

For vores kunder vil vi aldrig sætte gang i salget af sæsonvarer før den store dag. Så de, der køber tidligt, kan handle med stor tillid til os. For fremtidige generationer er vi forpligtet til at reducere affald: vi bruger alle delene af kakaobønnen – så som kakaoskaller i vores Teaolat infusions – og vi smider ikke chokolade ud bare fordi, den ikke ser helt rigtig ud. Chokolade med forkert form, som stadig er lavet med vores premium ingredienser, bruger vi i vores Ugly But Good bags.